autentificare în contul dvs.
or mobile
Ați uitat parola? Înregistrare
ro RO

Condiții de utilizare

CONDIȚII DE UTILIZARE

DISPOZIȚII GENERALE

CITIȚI CU ATENȚIE CONDIȚIILE DE UTILIZARE. CONDIȚIILE DE UTILIZARE CONSTITUIE UN ACORD LEGAL ÎNTRE DVS. ȘI Mas Capital inc, (”FOODEX”).

Site-ul și aplicațiile sunt gestionate de Mas Capital inc (în continuare - ”FoodEx” sau "noi" sau "nouă"), cod unic de înregistrare 3A Little Denmark Complex, 147 Main Street, Road Town, Tortola, BVI.

Accesând sau utilizând în orice mod site-ul situat pe adresa foodex.com (în contunare ”site”), descărcând, instalând sau utilizând aplicația mobilă a FoodEx și alte aplicații mobile, care conțin linkuri către aceste Condiții de utilizare, care sunt gestionate de noi sau de partenerii noștri (în continuare – ”Aplicație”) sau orice alt software furnizat de FoodEx (în continuare împreună cu aplicația – ”Software”), accesând sau utilizând orice informații, servicii, funcții sau resurse disponibile sau activate prin intermediul site-ului sau software-ului, descrise în secțiunea 2 a acestor Condiții de utilizare (în continuare separat – ”Serviciu”, iar împreună ”Servicii”), făcând clic pe buton sau efectuând o acțiune similară pentru a confirma acceptarea acestor Condiții de utilizare sau finalizarea procesului de înregistrare a Contului utilizatorului, declarați că: (1) ați citit, ați înțeles și sunteți de acord să respectați aceste Condiții de utilizare și eventualele modificări și completări ulterioare ale acestor Condiții de utilizare, publicate din când în când pe 09.05.18 sau prin intermediul Serviciilor; (2) ați atins vârsta de majorat în țara în care locuiți pentru a încheia un contract cu FoodEx; și (3) aveți dreptul de a accepta Condițiile de utilizare personal și, dacă este cazul, în numele oricărei companii, organizații sau altei persoane juridice, pe care ați desemnat-o drept utilizator în timpul procesului de înregistrare a Contului utilizatorului și să angajați această companie, organizație sau persoană juridică să execute obligațiile acestor Condiții de utilizare.

Termenii ”dvs”, ”utilizator” și ”utilizatori” se referă la toate persoanele fizice și alte persoane care accesează sau utilizează site-ul, Software și / sau Servicii, inclusiv, fără limitare, orice companii, organizații sau alte persoane juridice care înregistrează Conturile utilizatorului sau accesează în alt mod sau utilizează Serviciile prin intermediul angajaților, agenților sau reprezentanților acestora. Cu excepția cazului în care este prevăzut altfel în prezentul document, dacă nu sunteți de acord cu Condițiile de utilizare, dvs. nu aveți dreptul să accesați sau să utilizați site-ul, serviciile sau software-ul.

Activitatea FoodEx constă în oferirea serviciilor electronice care vă permit să comandați produse alimentare în restaurante independente (în continuare – ”Restaurante partenere”). Livrarea produselor alimentare este efectuată de către Restaurantul Partener sau de persoane terțe, care oferă servicii de livrare (în continuare – ”Furnizori a serviciilor de livrare”). FoodEx nu evaluează și nu va evalua corespondența cerințelor, legalitatea sau capacitatea oricărui Furnizor a serviciilor de livrare sau a unui Restaurant partener. FoodEx nu controlează și nu este responsabil pentru pregătirea sau siguranța produselor alimentare ale Restaurantelor partenere și nu verifică conformitatea acestora cu legile și reglementările aplicabile. FoodEx poartă nicio răspundere pentru acțiunile Furnizorilor a serviciilor de livrare sau a Restaurantelor partenere.

Condițiile de utilizare trebuie examinate împreună cu Politica de confidențialitate FoodEx. Prin accesarea sau utilizarea serviciilor și plasarea comenzii prin intermediul site-ului nostru sau al aplicațiilor noastre, sunteți de acord să respectați ambele documente (Condițiile de utilizare și Politica de confidențialitate).

Pentru orice întrebări referitoare la Condițiile de utilizare sau Politica de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la adresa contact@foodex.com. Dacă nu sunteți de acord cu aceste Condiții de utilizare în întregime, vă rugăm să nu utilizați Serviciile noastre.

 1. ASIGURĂRI, GARANȚII ȘI OBLIGAȚII ALE UTILIZATORULUI

Prin utilizarea Serviciilor, declarați în mod expres și garantați că aveți un drept legal de a executa aceste Condiții de utilizare. Participarea dvs. la utilizarea Serviciilor este destinată exclusiv utilizării personale sau intracomunitare. Prin utilizarea Serviciilor, sunteți de acord să respectați toate legile aplicabile ale țării dvs. de reședință și ale țărilor, statelor și orașelor în care vă aflați în momentul utilizării Serviciilor.

Dvs. puteți accesa Serviciile numai prin mijloace autorizate. Sunteți responsabil pentru verificarea faptului că Software-ul este descărcat corect pe dispozitiv. FoodEx nu este răspunzător dacă dispozitivul dvs. este incompatibil sau dacă ați descărcat versiunea necorespunzătoare a Software-ului pe dispozitivul dvs. FoodEx își rezervă dreptul de a vă înceta utilizarea de către dvs. a Software-ului și / sau a Serviciilor, dacă utilizați Software-ul sau Serviciile pe un dispozitiv incompatibil sau neautorizat.

Prin utilizarea Serviciilor, sunteți de acord cu faptul că:

 1. Dvs. veți utiliza Serviciile numai în scopuri legale; Dvs. nu veți utiliza Serviciile pentru a trimite sau a stoca orice materiale ilegale sau în scopul înșelăciunii sau fraudei.
 2. Dvs. nu veți utiliza Serviciile pentru a provoca probleme, îngrijorări sau neplăceri.
 3. Dvs. nu veți utiliza Serviciile sau conținutul, disponibil prin intermediul Serviciilor în scopuri comerciale, inclusiv, dar fără a se limita la circulația, publicitatea, impunerea sau vânzarea Restaurantului Partener, utilizatorului sau furnizorului serviciilor de livrare, cu excepția cazului în care FoodEx va acordat permisiunea de a face acest lucru în scris.
 4. Dvs. nu veți copia sau distribui Software-ul sau orice alt conținut, afișat prin intermediul Serviciilor fără permisiunea scrisă prealabilă de la FoodEx.
 5. Dvs. nu veți crea sau compilați, direct sau indirect, o colecție, compilare sau alt catalog din orice conținut afișat prin intermediul Serviciilor, cu excepția scopurilor pentru utilizarea personală, necomercială.
 6. Informațiile pe care dvs. le furnizați atunci când înregistrați un Cont al utilizatorului sau le furnizați nouă în alt mod, sunt exacte, dvs. ne veți notifica cu promptitudine despre orice modificare a acestor informații și ne veți furniza o dovadă a identității pe care o putem solicita în mod rezonabil.
 7. Sunteți conștient de faptul că atunci când solicitați Servicii prin mesaje SMS, se vor aplica taxele standard de mesagerie.
 8. Veți stoca într-un loc sigur și nu veți dezvălui parola Contului utilizatorului sau niciun fel de date de identificare pe care noi vi le furnizăm și care vă permit accesul la Servicii.
 9. Dvs. veți utiliza Serviciile numai pentru uz personal și nu veți revinde Software-ul sau Serviciile către o parte terță.
 10. Dvs. nu veți folosi site-ul sau Software-ul în nici un fel care ar putea deteriora, dezactiva, supraîncărca sau afecta funcționarea serverului FoodEx sau rețelelor conectate la serverul FoodEx.
 11. Dvs. nu veți încerca să obțineți acces neautorizat la nicio parte a site-ului și / sau la serviciu, cont al utilizatorului, resursă, sistem informatic și / sau rețea, conectate la serverul FoodEx.
 12. Dvs. nu veți posta un link direct la site sau nu veți accesa site-ul manual sau cu ajutorul unui robot, păianjen, agent de căutare, software de extragere, proces automat și / sau un dispozitiv pentru colectarea, copierea sau monitorizarea oricărei porțiuni a site-ului sau orice conținut de pe site, cu excepția cazului în care FoodEx va oferit acordul scris de a face acest lucru.
 13. Dvs. nu veți copia conținutul afișat prin intermediul Serviciilor, inclusiv, dar fără a se limita la conținutul meniului Restaurantelor partenere și recenziile pentru republicare în orice format sau mass-media.
 14. Dvs. nu veți efectua nici o recuperare sistematică a datelor sau a altui conținut de pe Website, Software sau Servicii
 15. Dvs. nu veți încerca să cauzați vreun prejudiciu altor utilizatori sau produselor FoodEx, site-ului, Software-ului sau Serviciilor în nici un fel.

Dvs. veți raporta despre orice erori, eșecuri, metode de acces neautorizat sau orice încălcare a drepturilor noastre de proprietate intelectuală pe care le-ați descoperit în timpul utilizării site-ului, a Software-ului sau a Serviciilor.

 1. VOLUMUL SERVICIILOR
 1. Prin intermediul Serviciilor noastre, noi dorim să vă conectăm la Restaurantul Partener, să vă informăm despre termenii și condițiile în baza cărora Restaurantele noastre partenere vă pun la dispoziție oricare dintre produsele sale (în continuare – ”Produse”) și vă oferă posibilitatea de a comanda și (după caz) de a plăti online pentru Produsele de la Restaurantul partener.
 2. Unele Servicii sunt furnizate tuturor persoanelor care utilizează site-ul și / sau Aplicația (în continuare – ”Utilizator”). Acestea includ, dar fără a se limita la, Servicii legate de căutarea și obținerea accesului la informații sub formă de, inclusiv, dar fără a se limita la text, videoclipuri, imagini, meniul Restaurantelor partenere, zonele de livrare, prețurile și programul de lucru al Restaurantelor noastre partenere, disponibile pe site și / sau în Anexe, precum și alte Servicii furnizate de FoodEx.
 3. Unele Servicii pot fi furnizate numai de către persoane care au creat un Cont de utilizator așa cum este definit în secțiunea 3.1. de mai jos (în continuare – ”Utilizatori înregistrați”), pe site-ul web și / sau în Aplicații. Acestea includ, printre altele, Servicii care vă permit de a plasa comenda pentru Produse în Restaurantele partenere, de a efectua plățile online, asociate de o astfel de comandă, prin intermediului unui proces de plată online, oferit prin site sau aplicați (dacă este cazul), și, de asemenea, alte Servicii oferite Utilizatorilor înregistrați pe site și / sau în Aplicații.
 4. Datorită faptului că Serviciile furnizate de FoodEx sunt diverse și se extind și se modifică în mod constant în vederea îmbunătățirii și dezvoltării lor, numărul și caracteristicile Serviciilor, precum și regimul de prestare a serviciilor, pot fi modificate în orice moment de către Foodex. În cazul în care Utilizatorul / Utilizatorul înregistrat nu este de acord cu Condițiile de utilizare modificate, acesta nu trebuie să mai folosească site-ul / aplicațiile din acest moment. FoodEx nu este responsabil pentru utilizarea site-ului / Aplicațiilor de către Utilizatorul / Utilizatorul înregistrat, care nu a fost de acord cu Condițiile de utilizare.
 1. CREAREA CONTULUI DE UTILIZATOR
 1. Pentru a utiliza Serviciile pe deplin, dvs. trebuie să creați un cont de utilizator, completând formularul electronic de înregistrare accesibil prin intermediul butonului ”Înregistrare” pe foodex.com (în continuare – ”Cont de utilizator”). Dvs. trebuie să completați toate câmpurile marcate ca obligatorii în formularul de înregistrare electronică respectiv. Toate câmpurile (cu excepția adresei de e-mail) pot fi modificate de Utilizatorul înregistrat după crearea Contului de utilizator, în orice moment în timpul înregistrării sau utilizării site-ului și / sau Aplicațiilor. Un cont de utilizator cu parola și numele utilizatorului / adresa de e-mail permite Utilizatorului înregistrat să acceseze site-ul și Aplicațiile. În cazul refuzului de a prezenta informațiile obligatorii în timpul înregistrării Contului de utilizator, FoodEx are dreptul să respingă înregistrarea.
 2. În timpul creării Contului de utilizator, vi se va solicita să marcați câmpul ”Eu sunt de acord cu Condițiile de utilizare și Politica de confidențialitate”. Dacă bifați acest câmp și faceți clic pe butonul ”Înregistrare” din formular, dvs. în mod direct și voluntar sunteți de acord cu Condițiile de utilizare și Politica de confidențialitate, menționând că ați citit acești Termeni de utilizare și că sunteți de acord să îi respectați. FoodEx are dreptul de a stoca fișierele de înregistrare cu adresa IP a Utilizatorilor pe serverul său, precum și orice alte informații necesare pentru a identifica Utilizatorul înregistrat și pentru a reproduce consimțământul Utilizatorului cu privire la Condițiile de utilizare în caz de litigii.
 3. Nu este permisă înregistrarea persoanelor care nu au capacitate de exerciţiu și juridică, sau sunt limitate în capacitatea juridică (de exemplu, persoane cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani) în calitate de Utilizatori înregistrați pe site și / sau Aplicații. Părinții care exercită dreptul de tutelă, tutorii legal a persoanei minorului sunt răspunzători pentru prejudiciile cauzate de o astfel de persoană companiei FoodEx, Restaurantului nostru partener, precum și părților terțe în procesul de înregistrare sau de utilizare a Serviciilor, precum și pentru toate pierderile suferite în rezultatul unor afirmații false sau incerte.
 4. La completarea câmpurilor din formularul de înregistrare a Contului de utilizator, viitorul Utilizator înregistrat este obligat să introducă datele de identificare complete și autentice, precum și toate informațiile necesare. Utilizatorul înregistrat garantează că informațiile furnizate în momentul înregistrării Contului de utilizator sunt corecte, complete și exacte. Utilizatorul înregistrat este responsabil pentru corectitudinea și modificarea datelor din Contul de utilizator. În cazurile în care în Contul de utilizator sunt specificate informații false, FoodEx are dreptul să anuleze sau să suspende imediat și fără o notificare prealabilă furnizarea Serviciilor, utilizarea site-ului și / sau a Aplicațiilor și Contul de utilizator. În orice caz, FoodEx nu va fi răspunzător pentru adresa greșită de livrare, imposibilitatea de a livra Produsele de către Restaurantele partenere sau furnizorii serviciilor de livrare sau incapacitatea de a efectua plata sau rambursarea plății în cazul în care Contul de utilizator conține date incorecte de identificare.
 5. Pentru crearea Contului de utilizator, utilizatorul trebuie să completeze un formular special pe site și / sau în Aplicații și apoi să primească codul prin SMS pentru a confirma înregistrarea. Utilizatorul înregistrat va primi o ”scrisoare de bun venit" la adresa de e-mail, indicată în timpul înregistrării.
 6. Înregistrarea prin Facebook Connect
 7. Utilizatorul înregistrat, în plus față de crearea Contului de utilizator, se poate înregistra, de asemenea, pe site-ul web și / sau în Aplicații prin profilul său Facebook (rețea socială) prin intermediul serviciului Facebook Connect. La crearea Contului de utilizator prin intermediul Facebook Connect, toate sau o parte din datele necesare înregistrării vor fi trimise direct și automat de pe contul Facebook al viitorului Utilizator înregistrat și vor fi obținute de către FoodEx. Prin trimiterea unei cereri de înregistrare pe site și / sau în Aplicații prin Facebook Connect, viitorul Utilizator înregistrat își dă acordul expres pentru a accesa datele solicitate în Contul său de utilizator Facebook, care vor fi transmise de către pe Facebook (”Facebook Inc.”, ”Facebook Ireland Limited”, precum și de către orice altă persoană care participă la serviciile oferite de site-ul facebook.com și care procesează datele Utilizatorului) către FoodEx. Prin înregistrarea prin Facebook Connect pentru a utiliza site-ul / aplicațiile, sunteți de acord cu Condițiile de utilizare a FoodEx.
 8. Facebook Connect nu este un serviciu oferit de FoodEx. Utilizatorul înregistrat al acestui serviciu acționează în numele său în conformitate cu Condițiile de utilizare în vigoare și cu Politica de confidențialitate și prelucrarea datelor personale ale serviciului. Utilizarea serviciului Facebook Connect nu este reglementată și nu se supune acestor Condiții de utilizare.
 1. Dvs. sunteți singur și pe deplin responsabil pentru acțiunile efectuate sub parola sau contul dvs. Sunteți de acord că trebuie să vă asigurați că contul dvs. nu este utilizat de minori și că veți fi pe deplin răspunzător pentru utilizarea neautorizată a parolei sau a Contului dvs. de utilizator de către minori. Dvs. nu aveți dreptul să autorizați alte persoane să utilizeze statutul dvs. de Utilizator și nu aveți dreptul să alocați sau să transmiteți altfel Contul dvs. de utilizator unei alte persoane fizice sau juridice. Dacă bănuiți că o persoană neautorizată vă poate folosi parola sau Contul de utilizator, notificați imediat FoodEx despre acest fapt. Contul de utilizator poate fi dezactivat în orice moment la solicitarea dvs.
 1. ACCESUL ȘI DISPONIBILITATEA SERVICIILOR
 1. Prin intermediul site-ului și al Aplicațiilor, FoodEx oferă servicii, asociate de comanda și livrarea produselor de către Restaurantele partnere în România, în conformitate cu zona de livrare disponibilă. Disponibilitatea livrării și a zonei de livrare corespunzătoare fiecărui Restaurant partener sunt indicate pe site sau în Aplicație. Locația, adresa și zona de livrare a fiecărui Restaurant partener sunt indicate, folosind coordonatele GPS, care sunt, de asemenea, utilizate pentru compararea adresei dvs. de livrare specificate cu zona de livrare a Restaurantului partener. "FoodEx" nu este responsabil pentru exactitatea coordonatelor GPS.
 2. Programul de lucru depind de condițiile locale de comerț și de disponibilitatea Restaurantelor noastre partenere. Puteți să faceți clic pe link-ul corespunzător sau să faceți clic pe butonul site-ului sau Aplicației pentru a vedea meniul, zona de livrare și programul de lucru al Restaurantelor partenere, iar, după selectarea Produselor, veți avea posibilitatea de a trimite comanda către Restaurantul Partener selectat. Puteți trimite toate comenzile la adresa dvs. de livrare sau le puteți ridica direct de la Restaurantul partener.
 3. Accesul la Serviciile noastre este permis temporar și noi ne rezervăm dreptul de a anula sau de a schimba accesul la site sau aplicațiile noastre fără nicio notificare. Noi nu suntem responsabili dacă, din orice motiv, site-ul sau Aplicațiile noastre sunt indisponibile în orice moment. Noi avem dreptul de a restricționa, integral sau parțial, accesul la site-ul sau la Aplicațiile noastre, atât pentru Utilizatori, cât și pentru Utilizatorii înregistrați.
 1. COMENZI
 1. După plasarea comenzii prin intermediul site-ului sau al Aplicației, noi din numele Restaurantului Partener vă vom trimite o scrisoare care va confirma că comanda dvs. a fost primită și acceptată de Restaurantul Partener (denumită în continuare – ”Scrisoare de Confirmare”). Contractul de livrare a Produselor pe care le comandați prin intermediul site-ului sau aplicațiilor va fi încheiat între dvs. și Restaurantul Partener și va fi perfectat numai după trimiterea unei Scrisori electronice de confirmare. Asigurați-vă că ne-ați furnizat adresa de e-mail corectă, prin care noi vă vom contacta în legătură cu comanda dvs. și ați verificat dosarul de spam dacă nu ați primit Scrisoarea de Confirmare. În plus, asigurați-vă că ați specificat adresa exactă și numărul de telefon pentru a vă garanta că Produsele comandate vor fi livrate la locul dorit. Dacă nu deschideți ușa sau nu vă poate contacta prin telefon personalul de livrare la adresa dvs., personalul de livrare își rezervă dreptul de a părăsi locația, iar FoodEx își rezervă dreptul de a încasa de la dvs. pierderile suportate de FoodEx.
 2. FoodEx dorește să ofere servicii de calitate și, prin urmare, vă rugăm să ne contactați utilizând secțiunea Feedback cu FoodEx de pe site sau aplicații sau datele de contact disponibile în aceste Condiții de utilizare, în cazul în care există o problemă cu Produsele dvs. Noi monitorizăm foarte atent Restaurantele noastre partenere și pentru noi extrem de important să respectăm standardele noastre și să ne ajutați să păstrăm o bună reputație printre utilizatorii noștri. Cu toate acestea, FoodEx nu își asumă nici o responsabilitate pentru Produsele comandate prin intermediul site-ului și / sau al aplicației. FoodEx nu este responsabil pentru Produsele greșite, alterate sau preparate în mod necorespunzător. Responsabilitatea o poartă Restaurantul Partener, care oferă astfel de Produse.
 1. PRODUSE
  1. Toate Produsele comandate prin intermediul site-ului și Aplicației sunt livrate în funcție de disponibilitatea acestora. Rețineți că Restaurantul partener va face tot posibilul pentru a efectua livrarea până la termenul limită, specificat la momentul plasării comenzii; cu toate acestea, în perioada de livrare pot apărea factori care nu pot fi controlați de Restaurant și, prin urmare, timpul de livrare nu poate fi garantat. FoodEx sau Restaurantul partner vă va anunța dacă observăm o întârziere neașteptată.
 2. COMENZILE, CARE INCLUD BĂUTURI ALCOOLICE
  1. Dvs, aveți posibilitatea de a comanda băuturi alcoolice din anumite Restaurante partenere. Persoanele care pot comanda alcool din Restaurantele partenere trebuie să atingă vârsta de 18 ani sau mai mult. Băuturile alcoolice pot fi vândute și livrate numai persoanelor care au împlinit vârsta de 18 ani. Rețineți că restricțiile de vârstă depind de țara în care plasați comanda. La plasarea comenzii, care include alcool, confirmați că aveți cel puțin 18 ani. FoodEx își rezervă dreptul de a refuza în livrarea de alcool către orice persoană care nu a atins sau nu poate confirma că a atins vârsta de 18 ani sau mai mult. FoodEx, Restaurantele partenere și Furnizorii serviciilor de livrare își rezervă, de asemenea, dreptul de a refuza în livrarea de alcool către orice persoană care pare că se află în stare de ebrietate alcoolică sau narcotică.
 3. PROMOȚII
 1. FoodEx sau Restaurantele noastre partenere pot oferi împrumuturi pentru viitoarele cumpărături, reduceri la comenzi și produse gratuite (denumite în continuare – ”Promoții”) pentru comenzile pe care le plasați prin intermediul Serviciilor. Fiecare Promoție poate avea o dată de expirare și reguli specifice, care determină dacă Promoția poate fi aplicată la comandă (denumite în continuare – ”Reguli de Promoție”). În pofida tuturor eforturilor depuse pentru a respecta perioada de valabilitate și Regulile de Promoție, FoodEx și Restaurantele noastre partenere își rezervă dreptul de a refuza în utilizarea Promoției din orice motiv înainte de expirarea valabilității acesteia. Dacă data expirării nu este specificată pentru această Promoție, FoodEx sau Restaurantele partenere pot rezilia oferta la discreția sa.
 2. Înainte de a plasa comanda pe pagina de plasare a comenzii, dvs. veți vedea informații detaliate despre Promoția specială. După plasarea comenzii dvs., Restaurantul partener indică acceptarea Promoției prin trimiterea unei Scrisori de confirmare a comenzii, în care este indicat faptul dacă Promoția a fost acceptată.
 1. ANULARE
 1. Dvs. înțelegeți că comanda dvs. poate fi procesată imediat după plasare și că dreptul dvs. de a anula sau de a modifica comanda este limitat. În cazul în care doriți să anulați sau să modificați comanda, trebuie să contactați imediat FoodEx sau Restaurantul partener la informațiile de contact specificate în secțiunea ”Istoricul comenzilor” din Contul dvs. de utilizator. Posibilitatea noastră de a vă satisface solicitarea va depinde de aprobarea Restaurantului partener. În plus, rambursarea taxei de livrare poate depinde de aprobarea Furnizorului de servicii de livrare.
 2. În pofida faptului că se depun toate eforturile pentru a asigura determinarea exactă a prețurilor și a descrierilor, ne rezervăm dreptul de a anula orice comandă, bazată pe informații inexacte. Comanda poate fi ulterior anulată de Restaurantul partener după ce ați primit un e-mail cu un mesaj, care confirmă că comanda dvs. a fost acceptată. FoodEx și Restaurantele noastre partenere își rezervă dreptul de a anula orice comandă înainte sau după acceptarea acesteia și vă anunță imediat. Nu trebuie să plătiți pentru comenzile anulate în conformitate cu acest paragraf. Orice plăți, efectuate înainte de anularea unei comenzi de către FoodEx sau Restaurantul partener, în general, sunt rambursate utilizând aceeași metodă pe care ați utilizat-o dvs. pentru plata comenzii.
 3. Dvs. nu puteți anula comanda plasată prin intermediul site-ului sau al Aplicațiilor, dacă aceasta se referă la livrarea produselor care: (a) se strică repede sau perioada de valabilitate expiră rapid sau (b) sunt preparate în conformitate cu cerințele consumatorului sau ținând cont de preferințele personale a acestuia. FoodEx, la propria sa discreție, determină când comanda îndeplinește oricare.
 1. PREȚUL, PLATA ȘI PROCEDURA DE RETURNARE
 1. Prețul produselor va fi indicat pe site-ul nostru și în Aplicații. Prețurile includ TVA. Prețurile pot varia, dar schimbările nu vor afecta comenzile pentru care ați primit deja Scrisoare de confirmare prin e-mail, cu excepția cazurilor unei erori evidente în ceea ce privește stabilirea prețului, despre ce vă vom anunța imediat. Dvs. aveți dreptul să anulați comanda de îndată ce vă anunțăm despre schimbarea prețurilor.
 2. Plata pentru toate produsele poate fi efectuată:
 1. prin numerar sau card de credit sau debit prin terminalul de plată către persoana care livrează comanda, la livrarea Produselor;
 2. Prin numerar sau cu card de credit sau debit către Restaurantul partener, atunci când obțineți Produsele de la Restaurantul partener la adresa locației acestuia; sau
 3. prin card de credit sau de debit prin intermediul site-ului sau al Aplicațiilor noastre.
 1. Plata pe care ați efectuat-o pentru comenzile completate și livrate este finală și nu poate fi returnată. FoodEx nu este obligat să acorde returnări sau împrumuturi, însă le poate furniza în fiecare caz separat, la discreția FoodEx. Dacă dvs. nu ați primit comanda sau acesta nu conține toate elemente, trebuie să contactați Restaurantul partener sau FoodEx în termen de 2 ore de la ora de livrare confirmată.
 1. LIMITARE A RĂSPUNDERII
 1. FoodEx monitorizează cu atenție faptul ca informațiile disponibile pe site și în Aplicații să fie corecte și actualizate, dar nu garantează autenticitatea și exactitatea conținutului și nu stabilește limite de timp pentru actualizarea informațiilor, dacă nu este specificat altfel pe site sau în Aplicații (după caz). FoodEx se obligă să furnizeze Servicii pentru utilizare obișnuită Utilizatorului / Utilizatorului înregistrat, dar nu este obligat și nu garantează că Serviciile furnizate vor îndeplini cerințele Utilizatorului / Utilizatorului înregistrat sau că Serviciile vor fi neîntrerupte, furnizate la timp și în condiții de siguranță. Prin acceptarea acestor Condiții de Utilizare, Utilizatorul / Utilizatorul Înregistrat declară că utilizează Serviciile furnizate pe propriul risc și pe propria răspundere și este de acord că FoodEx nu este răspunzător pentru pierderile care pot fi suportate de Utilizator / Utilizatorul înregistrat în procesul de utilizare a Serviciilor, site-ului sau Aplicațiilor, cu excepția cazului în care aceste pierderi sunt cauzate intenționat de FoodEx sau implică o neglijență gravă.
 2. În cazurile prevăzute de legislație, FoodEx oferă Serviciul și Conținutul său pe baza ”așa cum este” și ”la fel de disponibil” și noi nu furnizăm niciun fel de reprezentări sau garanții exprese sau implicite cu privire la conținutul sau disponibilitatea Serviciilor noastre sau că acestea vor fi furnizate în timp util sau fără erori, sau că defectele vor fi eliminate. Sub rezerva următoarelor aspecte, nici FoodEx, nici Restaurantul partener nu va fi răspunzător față de dvs. pentru pierderile sau prejudiciile directe, indirecte, speciale sau consecvente, care apar în legătură cu contractul, infracțiunea civilă (inclusiv neglijență) din cauza utilizării sau incapacității dvs. de a utiliza Serviciile noastre. În cazul în care FoodEx sau Restaurantul partener poartă răspundere față de dvs., răspunderea noastră cumulativă totală este limitată la prețul de achiziție al Produselor pe care l-ați plătit pentru comanda dvs.
 3. FoodEx nu este răspunzător pentru pierderile sau profiturile nerealizate, suportate de Utilizator / Utilizatorul înregistrat sau de orice părți terțe în rezultatul rezilierii, modificării sau restricționării Serviciilor sau anulării Contului de utilizator în legătură cu o încălcare de către Utilizator / Utilizatorul înregistrat a acestor Condiții de utilizare sau a legii aplicabile sau în legătură cu furnizarea de informații sau cu executarea ordinelor emise de autoritățile competente.
 4. FoodEx nu este responsabil pentru conținutul și informațiile părților terțe, inclusiv, dar fără a se limita la, anunțuri, bannere sau materiale promoționale de alt tip, postate pe site și / sau în Aplicații.
 5. Site-ul, Software-ul și Serviciile FoodEx pot face obiectul unor restricții, întârzieri și altor factori legați de utilizarea Internetului și a comunicațiilor electronice. Cu excepția cazurilor prevăzute în Politica de confidențialitate FoodEx sau în conformitate cu cerințele legale, FoodEx nu este răspunzător pentru întârzierea, nerealizarea sau alte consecințe economice cauzate de astfel de factori.
 1. DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ
 1. Toate drepturile și titlurile de proprietate și alte drepturi și titluri în legătură cu Serviciile sunt și rămân proprietatea exclusivă a FoodEx, ca proprietar sau licențiat al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală asupra obiectelor de pe site-ul nostru și Aplicații, precum și asupra materialelor publicate pe acestea, cu excepția materialelor Restaurantelor parteneri. Aceste lucrări sunt protejate de dreptul de autor, mărcile comerciale și alte tratate internaționale, precum și de legislația română. Nimic din aceste Condiții de utilizare nu vă acordă dreptul de a utiliza denumirea FoodEx sau mărcile comerciale FoodEx, logourile, domeniile, alte caracteristici ale mărcii, alte materiale protejate prin drepturi de autor sau materialele, care aparțin Restaurantelor partenere. Dvs. nu puteți să copiați, să reproduceți, să republicați, să încărcați, să publicați, să difuzați, să transmiteți, să faceți public sau să utilizați altfel conținutul de pe site-ul nostru sau din Aplicații, inclusiv textul, designul site-ului, grafica, interfețele și imaginile, cu excepția utilizării dvs. personale, necomerciale.
 2. Serviciile pot conține linkuri către site-uri sau resurse ale unor părți terțe. Dvs. recunoașteți și sunteți de acord că nu suntem responsabili pentru: (i) disponibilitatea sau exactitatea acestor site-uri sau resurse sau (ii) conținutul, produsele sau serviciile de pe aceste site-uri sau resurse. Linkurile către astfel de site-uri sau resurse nu implică nici o aprobare de către FoodEx a unor astfel de site-uri sau resurse sau a conținutului, produselor sau serviciilor disponibile pe aceste site-uri sau resurse. Dvs. recunoașteți responsabilitatea exclusivă pentru toate riscurile asociate de utilizarea unor astfel de site-uri sau resurse.
 3. Conținutul utilizatorilor 
 1. Conținutul utilizatorilor. "FoodEx" are dreptul de a vă oferi oportunități interactive prin intermediul Serviciilor, inclusiv, de exemplu, posibilitatea de a publica evaluări și recenzii ale Utilizatorilor (în continare împreună ”Conținutul utilizatorilor”). Dvs. declarați și garantați că dețineți sau că aveți în alt mod dreptul de a furniza întregul Conținut al Utilizatorului pe care îl postați, publicați și / sau transmiteți în alt mod prin intermediul Serviciilor. Dvs. acordați FoodEx nelimitat, irevocabil, transferabil cu titlu gratuit, fără plata drepturilor de autor, neexclusive, care acționează la nivel mondial, dreptul pe deplin sublicențiat și permisul de a utiliza, copia, afișa, publica, modifica, elimina, oferi publicului, traduce, crea lucrări derivate, distribui și / sau utiliza altfel Conținutul utilizatorilor în legătură cu activitatea FoodEx și în toate formele cunoscute sau inventate ulterior (în continuare ”Cazuri de utilizare”), fără notificarea și / sau aprobarea din partea dvs. De asemenea, acordați consimțământul dvs. companiei FoodEx de a utiliza Numele utilizatoruluu și / sau alte informații de pe Contul utilizatorilorului, inclusiv, printre altele, istoricul evaluărilor dvs., de a lega conținutul utilizatorului cu dvs. în astfel de cazuri de utilizare fără notificare sau consimțământul dumneavoastră.
 2. Feedback. Dvs. sunteți de acord cu faptul că propunerea ideilor, recomandărilor și / sau sugestiilor companiei FoodEx prin pagina de feedback, wiki, forum sau alte pagini similare (în continuare ”Observații și sugestii”) se face pe propriul risc  al dvs. și că FoodEx nu are nicio obligație (inclusiv, printre altele, obligațiile de confidențialitate) cu privire la aceste observații și propuneri. Dvs. declarați și garantați că aveți toate drepturile necesare pentru a depune Observații și sugestii și, prin urmare, furnizați FoodEx nelimitat, irevocabil, transferabil cu titlu gratuit, fără plata drepturilor de autor, neexclusive, care acționează la nivel mondial, dreptul pe deplin sublicențiat și permisul de a utiliza, copia, afișa, publica, modifica, elimina, oferi publicului, traduce, crea lucrări derivate, distribui și / sau utiliza în alt mod aceste Observații și sugestii.
 3. Evaluări și recenzii. În cazurile în care vi se solicită să evaluați și să publicați recenzii despre Restaurantele partenere sau alte întreprinderi (denumite în continuare ”Evaluări” și ”Recenzii”), aceste Evaluări și Recenzii sunt tratate ca Conținut al utilizatorului și sunt gestionate de aceste Condiții de utilizare. Evaluările și Recenziile nu sunt confirmate de FoodEx și nu reprezintă punctul de vedere al FoodEx sau al afiliaților săi. FoodEx nu este responsabil pentru Evaluările și Recenziile sau pentru orice pretenții privind prejudiciu comercial, rezultat din astfel de Evaluări și Recenzii. Deoarece noi tindem să menținem un nivel înalt de credibilitate în ceea ce privește Evaluările și Recenziile postate sau furnizate în alt mod prin intermediul Serviciilor, dvs. sunteți de acord că: (i) Evaluarea sau Feedback-ul dvs. se bazează pe experiența personală cu Restaurantul partener sau cu afacerea acestuia; (ii) Dvs. nu veți oferio Evaluare sau recenzie Restaurantului partener sau companiei acestuia, în care aveți o cotă de participație, raport de muncă sau altă afiliere sau, în mod similar, pentru concurenții FoodEx; (iii) Dvs. nu veți da o Evaluare sau Recenzie în schimbul plății, produselor alimentare gratuite sau altor avantaje de la Restaurantul partener sau întreprinderea acestuia și (iv) Feedbackul dvs. va corespunde cu prevederilor  acestor Condiții de utilizare. Dacă noi, la discreția noastră, vom determina că orice Evaluare sau Recenzie ar putea reduce credibilitatea Evaluărilor și Recenziilor, noi avem dreptul să ștergem acest Conținut de Utilizator fără notificare.

 

 1. ANULAREA ÎNREGISTRĂRII, SUSPENDAREA SAU ÎNCETAREA CONTULUI DE UTILIZATOR
 1. Fiecare Utilizator înregistrat are dreptul de a anula înregistrarea Contului său de utilizator prin contactarea FoodEx la contact@foodex.com. Cererea de dezactivare va fi examinată de FoodEx în termen de 30 de zile din ziua parvenirii acestei cereri.
 2. Dezactivarea nu afectează obligațiile Utilizatorului înregistrat față de FoodEx, Restaurantele partenere sau părțile terțe părți în temeiul sau ca urmare a Condițiilor de utilizare (inclusiv, dar fără a se limita la dreptul de proprietate, despăgubirea și limitarea răspunderii) care rămân în vigoare după dezactivare.
 3. FoodEx are dreptul de a dezactiva Contul de utilizator sau de a suspenda accesul la Servicii, site și / sau Aplicații în cazul în care Utilizatorul înregistrat încalcă Condițiile de utilizare sau în cazul altui comportament necorespunzător, la propria discreție a FoodEx și fără notificare prealabilă.
 4. În cazul dezactivării Contului de utilizator, FoodEx are dreptul să înceteze imediat accesul persoanei respective la Servicii, site și Aplicații. Într-un astfel de caz, FoodEx nu este răspunzător pentru daunele și profiturile nerealizate, suportate de Utilizatorul înregistrat sau de terți ca urmare a încetării accesului la Contul de utilizator.
 1. DATELE PERSONALE ȘI COLECTAREA DE INFORMAȚII
  1. 14.1.Noi colectăm anumite date despre dvs. în rezultatul utilizării Serviciilor noastre. Informațiile despre cardul de credit pe care le furnizați sunt trimise direct procesatorului nostru de plăți și nu trec prin serverele noastre. Pentru mai multe informații despre modul în care procesăm informațiile colectate, consultați Politica noastră de confidențialitate.
 2. MODIFICĂRI
  1. 15.1.Noi avem dreptul să revizuim în orice moment aceste Condiții de utilizare, modificând această pagină. Dvs. trebuie să verificați periodic această pagină pentru informații despre modificările pe care le facem, deoarece acestea sunt obligatorii pentru dvs. Dvs. recunoașteți și sunteți de acord că continuarea utilizării Serviciilor noastre va însemna acceptarea prevederilor Condițiilor de utilizare, care sunt aplicabile în momentul în care utilizați Serviciile prin intermediul site-ului sau Aplicațiilor. Dacă nu sunteți de acord cu o prevedere a Condițiilor de utilizare, vă rugăm să anulați înregistrarea Contului de utilizator și să nu mai utilizați Serviciile noastre prin intermediul site-ului și / sau Aplicațiilor.
 3. CARACTERUL INDIVIDUAL AL PREVEDERILOR 
  1. 16.1.Dacă orice prevedere a acestor Condiții de utilizare este considerată nevalabilă, ilegală sau inaplicabilă, aceasta nu invalidează toate prevederile sau alte părți ale Condițiilor. Clauza nulă este înlocuită în conformitate cu normele legale obligatorii sau cu practicile sau obiceiurile stabilite, iar restul prevederilor continuă să funcționeze integral.
 4. CARACTERUL EXHAUSTIV AL ACORDULUI
  1. 17.1.Aceste Condiții de utilizare, împreună cu Politica de confidențialitate, constituie întregul acord între părți cu privire la obiectul acestuia și înlocuiesc toate acordurile, contractele și înțelegerile anterioare, încheiate între părți cu privire la acest obiect.
 5. LEGEA ȘI JURISDICȚIA
  1. 18.1.Prezentele Condiții de utilizare sunt reglementate de legislația română, iar instanțele române vor avea jurisdicție asupra oricărei reclamații care decurge din utilizarea Serviciilor noastre sau care se referă la utilizarea acestora.