autentificare în contul dvs.
or mobile
Ați uitat parola? Înregistrare
ro RO

Politica de confidențialitate

Politici de Confidențialitate

Scopul acestei Politici de Confidențialitate (denumită în continuare ”Politică”) este informarea Dvs. cu privire la informațiile care pot fi obținute de Mas Capital inc (denumită în continuare ”Compania”, ”noi” , ”pe noi”, ”nostru”) de la Dvs. atunci când vizitați și utilizați site-ul nostru foodex.com sau aplicația mobilă (denumite în continuare ”acest site” sau ”site-ul nostru”), cum aceste informații pot fi utilizate de noi, căror persoane puteți oferi astfel de informații, variantele dvs. privind colectarea, utilizarea și distribuirea acestor informații, posibilitățile dvs. de a edita, actualiza, corecta sau șterge astfel de informații și procedurile de securitate pe care le-am implementat pentru a proteja confidențialitatea dvs.

Noi întreprindem toate măsurile necesare pentru a ne asigura că prelucrarea datelor dvs. personale respectă standardele Regulamentului general al UE privind protecția datelor 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016.

Dacă nu sunteți de acord cu toți termenii și condițiile din prezenta Politică, vă rugăm să nu utilizați site-ul.

Colectarea de informații

În diverse cazuri vi se poate solicita anumite tipuri de date cu caracter personal, cum ar fi:

 • numele dumneavoastră;
 • numărul de telefon;
 • adresa de e-mail;
 • adresa de livrare;
 • geolocația dvs. curentă.

Sperăm că ne veți furniza aceste informații. Cu toate acestea, dacă nu doriți să dezvăluiți datele dvs. personale, vă rugăm să nu le trimiteți. Aceasta înseamnă că, în unele cazuri, nu vă vom putea furniza serviciul pe care l-ați solicitat. Prin introducerea datelor dvs. personale pe site-ul nostru, sunteți de acord și oferiți acordul dvs. pentru colectarea, procesarea, utilizarea, stocarea și dezvăluirea datelor dvs. personale.

Noi putem, de asemenea, să colectăm informații tehnice de la dvs. atunci când vizitați site-ul web (de exemplu, adresa IP, tipul browserului, numele domeniului, data și ora vizitelor, paginile vizualizate, timpul petrecut pe site-ul nostru etc.). În general, aceste informații sunt colectate și analizate cu scopul de a îmbunătăți funcționarea și conținutul site-ului. Puteți găsi mai multe informații în secțiunea ”Cookies” din această Politică.

Vă rugăm să rețineți că noi nu colectăm informații confidențiale despre dvs.

Noi avem dreptul de a extinde lista de date personale solicitate de la dvs. prin modificarea acestei Politici.

Utilizarea informațiilor

Noi utilizăm informațiile furnizate de dvs. în diverse scopuri, în special pentru:

 • executarea cererii/comandei de pe site-ul nostru, adică să furnizați informații despre comanda dvs. către restaurantul selectat;
 • crearea contului de Utilizator pe site-ul nostru;
 • înțelegerea și satisfacerea nevoilor și preferințelor dvs.;
 • dezvoltarea ofertelor noi și îmbunătățirea ofertelor existente de servicii și produse;
 • monitorizarea și analizarea tendințelor, statisticii, utilizării și activităților legate de site-ul nostru;
 • scopuri de marketing (adăugarea dvs. la lista de abonamente e-mail / sms, trimiterea materialor promoționale, ofertelor noi, marketing direct, publicitate etc.); 
 • respectarea cerințelor legale și normative.

Informațiile dvs. tehnice pot fi folosite pentru a analiza tendințele și statisticile, pentru a îmbunătăți funcționarea site-ului și pentru a difuza conținutul și publicitatea.

Prelucrare

Noi vom prelucra datele dvs. cu caracter personal în mod legal și corect și nu le vom folosi în alte scopuri, decât cele despre care v-am informat. În măsura în care suntem capabili, ne vom asigura că toate datele dvs. personale sunt corecte și actualizate. Prelucrarea datelor personale va fi efectuată prin următorul ciclu (colectarea, sistematizarea, acumularea, stocarea, actualizarea (actualizarea, modificarea, utilizarea, distribuirea), inclusiv transmiterea), depersonalizarea, blocarea, distrugerea datelor personale.

 • Noi solicităm numele dvs. pentru a ști cine va accepta și va plăti comanda de la restaurant;
 • Noi solicităm numărul dvs. de telefon pentru a verifica înregistrarea dvs. (Contul utilizatorului) pe site-ul sau aplicația noastră; pentru confirmarea comanzii dvs. și pentru situații neașteptate (de exemplu, comanda dvs. nu poate fi livrată la timp);
 • Noi solicităm adresa dvs. de e-mail, deoarece adresa dvs. de e-mail este identificatorul dvs. unic în Contul utilizatorului de pe site-ul nostru; de asemenea, îl putem folosi pentru a vă informa despre comandă, în caz dacă nu este posibil să vă contactăm prin telefon; materialele noastre promoționale vă pot fi trimise prin e-mail;
 • Noi solicităm să indicați adresa de livrare pentru a informa restaurantele unde să livreze comanda;
 • Noi solicităm localizarea dvs. pentru a vă informa care sunt cele mai apropiate restaurante.

Stocarea datelor cu caracter personal

Datele furnizate de dvs. sunt stocate în conformitate cu legile aplicabile în locații sigure din UE. Noi luăm măsuri rezonabile pentru a ne asigura că informațiile personale pe care le obținem despre dvs. sunt exacte, oportune și securizate.

Din păcate, transmiterea de date prin Internet nu poate fi 100% sigură, în pofida faptului că încercăm să vă protejăm informațiile dvs. personale, nu putem garanta sau declara siguranța completă. Noi nu purtăm răspundere pentru pierderile pe care le-ați putea dvs. suporta sau oricare altă persoană în urma încălcării confidențialității cu privire la utilizarea de către dvs. a site-ului sau a oricăror alte informații pe care le transmiteți pe site. De asemenea, nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru datele pe care le trimiteți sau le primiți de la noi prin Internet sau pentru orice acces neautorizat sau utilizarea acestor informații și nu putem și nu garantăm faptul că informațiile comunicate de noi sau trimise de dvs. va fi primită sau nu va fi modificată înainte sau după transmiterea acesteia nouă.

Dvs. sunteți de acord să nu ne ne trageți la răspundere pe noi și pe foștii, prezenții și viitorii angajați, funcționari, directori, contractori, consultanți, consilieri, asociați, furnizori, vânzători, furnizori de servicii, societăți-mamă, filiale, afiliați, agenți, reprezentanți, predecesori, moștenitori și succesori a noștri (în continuare împreună numiți ”Părțile noastre”) pentru orice pierderi sau daune de orice natură în rezultatul însușirii frauduloase, intercepției, modificării, ștergerii, distrugerii sau utilizării informațiilor furnizate prin intermediul site-ului nostru.

Vă rugăm să rețineți că noi stocăm datele dvs. personale pe întreaga perioadă în care folosiți site-ul sau aplicația noastră mobilă. Toate datele cu caracter personal furnizate sunt păstrate în Contul utilizatorului. Datele personale pe care ni le-ați furnizat sunt afișate în Contul utilizatorului, ceea ce vă permite să faceți comenzi prin serviciul nostru fără înregistrări inutile și pierdere de timp pentru completarea informațiilor despre dvs. Dacă nu utilizați site-ul sau aplicația noastră mobilă timp de 2 ani, noi ștergem datele dvs. personale din cauza lipsei motivului pentru prelucrare.

Transmiterea datelor cu caracter personal

Noi vom transmite datele dvs. personale numai către restaurantele partenere în care ați făcut o comandă prin intermediul site-ului nostru. Restaurantele partenere pot să furnizeze informațiile dvs. persoanelor terțe și persoanelor, asociate cu executarea comenzii (de exemplu, call center, servicii de livrare, procesatori de plăți etc.).

Vă rugăm să rețineți că datele dvs. personale pot fi transmise altor afiliați, societăți mame, filiale, sucursale, reprezentanțe a noastre, care se ocupă cu executarea comenzii dvs. în alte țări. Noi vă garantăm că aceste companii vă protejează datele dvs. personale la același nivel confidențial.

Vă rugăm să rețineți că noi furnizăm informațiile dvs. restaurantelor partenere numai în scopul îndeplinirii comenzii dvs. Dacă primiți materiale promoționale sau scrisori nedorite de la restaurante, vă rugăm să înaintați pretenții direct restaurantului, deoarece noi nu putem controla acțiunile acestora.

Divulgarea datelor cu caracter personal

Noi avem dreptul de a divulga informațiile pe care le colectăm despre dvs. dacă avem motive să credem că:

 • este necesar de identificat, contactat sau inițiat acțiuni în justiție împotriva persoanelor sau entităților care pot provoca prejudiciu dvs., nouă sau altor persoane;
 • este necesar din cauza parvenirii solicitării oficiale de la autoritățile guvernamentale;
 • este necesar de asigurat respectarea prevederilor legale sau cerințelor procedurilor judiciare referitoare la noi;
 • de asemenea, noi putem divulga informații, dacă considerăm că acest lucru este cerut de lege.

Accesul sau introducerea modificărilor în informațiile dvs.

Dvs. puteți corecta, actualiza sau modifica datele dvs. personale, furnizate nouă, în Contul utilizatorului, cu excepția adresei de e-mail. Adresa de e-mail este un identificator unic în sistemul nostru și nu poate fi modificată. Din păcate, dacă doriți să utilizați site-ul nostru prin intermediul unei alte adrese de e-mail, trebuie să vă înregistrați din nou pe site-ul nostru.

În plus, aveți dreptul să solicitați de la noi să ștergem datele dvs. personale din baza noastră de date. Puteți face o solicitare privind suspendarea prelucrării datelor dvs. personale în Contul utilizatorului și noi vom suspenda procesarea acestora. Noi vom depune toate eforturile rezonabile din punct de vedere comerciale pentru a satisface toate aceste solicitări.

De asemenea, vă puteți dezabona de la primirea oricăror mesage promoționale prin e-mail de la noi, urmând instrucțiunile din aceste mesaje. Dvs. puteți dezactiva corespondența promoțională prin SMS în Contul utilizatorului. Vă rugăm să rețineți că avem nevoie de 7 zile pentru a șterge adresa dvs. de e-mail sau numărul de telefon din lista noastră de adrese. Dacă vă dezabonați de la corespondență, noi vă putem trimite în continuare mesaje nepromoționale, cum ar fi notificări tehnice, anunțuri sau notificări administrative sau informații despre modificările prezentei Politici.

De asemenea, dvs. aveți și alte drepturi care vă sunt furnizate prin legea UE privind protecția datelor, inclusiv, dar fără a se limita la: solicitarea accesului și accesul liber la datele dvs. personale furnizate și supuse procesării; obținerea într-o manieră eficientă a notificărilor privind modificările aduse termenilor prezentei Politici, înainte de intrarea în vigoare a modificărilor noi sau, altfel, a noii politici de prelucrare a informațiilor; acces liber la textul acestei Politici și modificărilor acesteia, etc.

Dacă aveți orice reclamații, plângeri sau obiecții (în continuare ”reclamații”) în legătură cu prelucrarea datelor dvs. personale de către noi, vă rugăm să le trimiteți la adresa noastră electronică de contact de pe e-mailul dvs. de contact, care a fost indicat de dvs. pe site-ul nostru. Mesajul dvs. electronic trebuie să conțină următoarele informații:

 • numele dvs. și alte date personale furnizate de dvs. pe site-ul nostru pentru a ne ajuta să vă identificăm;
 • descrierea faptelor, care stau la baza reclamației și a scopului dorit (actualizarea, corectarea sau ștergerea sau îndeplinirea obligațiilor).

Noi vom examina toate reclamațiile dvs. în termen de 14 zile. Înainte de a răspunde la reclamația dvs., noi trebuie să verificăm identitatea dvs. și să găsim datele dvs. personale în baza noastră de date. Dacă reclamația sau informațiile dvs. sunt incomplete, noi vom solicita informații suplimentare pentru identificarea dvs., pe trebuie să le furnizați în termen de 5 zile de la obținerea solicitării privind furnizarea informațiilor suplimentare. Dacă nu veți furniza documentele sau informațiile necesare în termen de 5 zile, noi vom considera că ați renunțat la reclamație. De îndată ce vom obține reclamația dvs. cu informațiile complete, termenul de 14 zile se va începe din nou. Atunci când nu este posibil să vă răspundem la reclamația dvs. în acest termen, vă vom informa despre motivele întârzierii și data când va fi îndeplinită reclamația dvs., care în nici un caz nu poate depăși 30 de zile de la expirarea primului termen.

Dacă nu găsiți un răspuns la reclamația dvs. aici sau în Contul utilizatorului, întotdeauna puteți să ne contactați prin e-mail (informațiile de contact sunt indicate mai jos).

Fișierile-cookie

Fișierul-cookie este un fișier mic, care solicită permisiunea de a fi plasat pe hard diskul computerului dvs.. De îndată ce sunteți de acord, fișierul este adăugat, iar fișierul-cookie vă ajută să analizați traficul web sau vă informează când vizitați un anumit site. Fișierele-cookie permit aplicațiilor web să reacționeze la dvs. ca la o anumită persoană. Aplicația web își poate adapta operațiunile în funcție de necesitățile, preferințele și gusturile dvs. prin colectarea și memorizarea informațiilor despre preferințele dvs.

Site-ul nostru utilizează fișiere-cookie pentru a vă distinge de ceilalți utilizatori ai site-urilor noastre. Acest lucru ne ajută să vă oferim o experiență bună în timpul navigării pe site-ul nostru, să urmărim deprindere dvs. atunci când căutați informații pe Internet, ne permite să selectăm publicitatea, care poate fi interesantă pentru dvs. și ne permite să îmbunătățim site-ul nostru.

Din fișierele-cookie putem obține adresa IP, geolocația, tipul browserului, numele domeniului, data și ora vizitelor, paginile vizualizate, timpul petrecut pe site-ul nostru etc.

Majoritatea browserelor sunt setate să accepte fișierele-cookie ca implicite. Dvs. puteți dezactivarea fișierele-cookie (consultați meniul de asistență din browserul dvs.).

Interzicerea dvs. și / sau ștergerea fișierelor-cookie poate duce la (i) imposibilitatea totală sau parțială de a accesa site-ul sau serviciile oferite de noi prin intermediul site-ului nostru; (ii) modificarea sau eliminarea preferințelor stabilite anterior de dvs. pe site și / sau (iii) degradarea considerabilă a calității serviciilor noastre. Noi nu ne asumăm răspunderea și nu suntem răspunzători pentru astfel de consecințe.

Link-uri externe

Site-ul poate conține linkuri către site-uri, gestionate și întreținute de părți terțe, pe care noi nu le putem controla. Orice informații pe care le furnizați site-urilor, care aparțin unor părți terțe vor fi procesate în conformitate cu condițiile politicii de confidențialitate ale fiecărui site și vă recomandăm să citiți politica acestora și să puneți întrebări înainte de a divulga orice informații operatorilor site-urilor, care aparțin unor părți terțe.

Noi nu suntem responsabili pentru conținutul, acțiunile sau politicile site-urilor, care aparțin unor părți terțe. Includerea link-urile către site-urile, care aparțin unor părți terțe, pe site-ul nostru nu reprezintă nicidecum o aprobare a conținutului, acțiunilor sau politicii unui astfel de site. Înainte de a trimite orice informații personale pe aceste site-uri, vă rugăm să citiți politicile terților.

Protecția copiilor

Site-ul este un site public, care este conceput sau orientat spre persoanele cu vârsta de cel puțin 18 ani. Noi nu colectăm, nu folosim și nu divulgăm datele personale ale copiilor cu vârsta sub 18 ani. Dacă, totuși, noi aflăm că datele personale a unui copil sub vârsta de 18 ani au fost colectate pe acest site, vom depune toate eforturile rezonabile pentru a șterge imediat aceste informații din înregistrările noastre.

Modificări ale Politicii

Această Politică poate fi modificată din când în când. Noi ne rezervăm dreptul de a modifica oricând această Politică de confidențialitate. Orice modificări aduse acestei Politici vor fi aplicabile imediat după publicarea ultimei versiuni pe site-ul nostru. Noi vă vom informa în prealabil prin e-mail despre modificările care pot fi legate cu scopurile prelucrării datelor personale, condițiile de stocare, obținerea datelor personale și orice alte modificări esențiale ale acestei Politici (noi vom indica data publicării unei noi ediții a Politicii pe site-ul nostru). Dacă nu sunteți de acord cu modificările din Politica noastră, vă rugăm să nu utilizați site-ul după publicarea acestor modificări și să vă retrageți consimțământul privind prelucrarea datelor personale de către noi. Prin utilizarea site-ului după publicarea modificărilor la această Politică, dvs. sunteți de acord cu toate aceste modificări.

Întrebări sau comentarii sau cum să ne contactați

Dacă aveți întrebări legate de această Politică, vă rugăm să ne contactați pe adresa contact@foodex.com.

Această politică de confidențialitate este valabilă începând din 09.05.18.